1.7.2010

Ihana yllätys

Sain eilen ihanan yllätyksen, kun sain Maaretilta viestin, että olin voittanut hänen blogissaan olleen arvonnan. Palkinnoksi saan Maaretin tekemiä aivan herkullisen ihania Fimonappeja. Arvontaan osallistuessani, jo ideoin, että nämä sopisivat oikein hyvin vielä suunnitteluasteella oleviin heijastimiin. 

Tällä viikolla olen tehnyt "kirppariostoksia". Toisille ylimääräisiksi jääneet langat ovat löytäneet tiensä minun lankavarastooni. Varastoon on tullut lisää Tennesseetä ja Blend Bamboo-lankaa. Postin kautta on vielä tulossa lisää Novitan Bambua. Nämä hankinnat osoittaa todeksi juhannuksena veljentyttöni toteamuksen, että Minttu-tädillä on liikaa tavaroita, mutta ei koskaan liikaa lankoja ;o) Oletteko samaa mieltä?!?!

Tällä hetkellä en pysty lisäämään tänne kuvia, sille ennen juhannusta lakkasi kamerani toimimasta ja on tällä hetkellä varmaankin Saksassa korjattavana.Valmiiksi olen saanut lisää tiskirättejä, jotka ovat tehneet hyvin kauppansa. Näistä ette varmastikkaan halua enää yhtään kuvaa, sillä malli ja väritkin on lähestulkoon samat kuin aikaisemminkin.

1 kommentti:

  1. Kiva, että napit löysivät perille:) Tuotoksia odotellessa:)
    Lämpimin terkuin
    Maaret

    VastaaPoista