22.6.2010

Lacy Baktus, tiskirättejä ja lankaa

Viime päivien aikana olen urakoinut 15 tiskirättiä. Näihin rätteihin kului lankaa yhteensä 300 g . Kaikista tekemistäni tiskiräteistä jo 27 on löytänyt uuden kodin. Väreinä allaolevat.


Valmiiksi sain myös jämälangoista tekemäni Lacy Baktus huivin.


Lankana oli Novitan Rose mohair, jota kului yhteensä 81 g. Turkoosin värinen lanka meni niin, että lopusta lankaa ei enää saa mitään, joten tämä on toinen lanka, joka loppui neulomalla. Kokoa huivilla on 130 x 37 cm.

Lankojen kulutus on ollut niin huikeaa, että on pitänyt käydä ostoksilla niin Novitan tehtaanmyymälässä, että kirpparilla. Novitalta mukaan tarttui Luxus Wawea, Bambua ja Huopasta. Kirparilta mukaan tarttui 18 x 10 g kerää helmilankaa hintaan 15 €.


Tänään sain vaihtokaupassa kahdella tiskirätillä 700 g Tennessee lankaa yhtä suunnitteilla olevaa projektia varten. Huomenna uuteen kotiin lähtee myynnin kautta 350 g Huopasta, josta en sitten tehnytkään mitään. Työkaveri taas tarvitsi näitä niin lupasin ne hänelle myydä. Hän taas lahjoitti minulle 200 g Tennesseetä. Ei siis pääse langat loppumaan. Nyt vaan sitten kutomaan ja virkkaamaan. Ideoita ja mallejakin on jo valmiina.

2 kommenttia:

 1. Blogini Fimonappien arvonnassa Random.Org arpoi sinut palkinnon voittajaksi. Lämpimät onnittelut!
  Laitathan minulle osoitteesi sähköpostilla, niin saan voittosi postiin:):)
  Aurinkoista ja lämmintä päivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivoja rättejä, väriä joka lähtöön :)
  Noissa on hyvä imukyky, minäkin olen niitä tehnyt, tiskipöydän kuivaamiseen.

  VastaaPoista