12.7.2010

Kamera palautunut

Huh hellettä...kyllä se on lämmintä tämä kesäsää. Nyt täytyy nauttia vaikka pitääkin olla päivät töissä. Viime viikolla sain kamerani takaisin Saksan matkaltaan. Korjaustoimenpiteet suoritettu, joten toimii taas. Ihanaa. Tässä postauksessa pääseekin laittamaan oikein urakalla kuvia. Joten tässä niitä tulee.
Kummipojalle synttärilahjaksi tekemäni huppari Gran studion Muskat langasta, jota neuleeseen meni 411g
Malli on numero 29 Novitan Muksu extra 2008 lehdestä ja koko on 6-7 v.
Puikot numeroa 3

Juhannuksena tehtii niin saunavihtoja kuin neulottiin tiskirättejä sekä ongittiin.
Ennen juhannusta kotimaahan palannut siskoni jakoi "joulupukin" tapaan lahjoja, kun jokainen meistä sai tuliaisia niin Australiasta, Uudesta-Seelannista kuin Baliltakin. 
Kuukausi sitten sirryttiin uudelle vuosikymmenelle, jonka johdosta sain aivan ihania lahjoja.Pöytäliinan  painoja.
Nimeni mukaiset mintunvihreät Reinot
Ja vielä lankojakin, kun joista on jo tulossa neule
Edellisen postauksen jälkeen olen tehnyt jokusen tiskirätin ja laittanut niitä tännekin myyntiin, kun sain lisää eri värejä. Kaiken kaikkiaan oli 13 eri väriä.
Novitan osto- ja myyntipalstalta sain kolme uuden väristä Bambua, joista kaksi päätyi toiseen Lacy Baktus-huiviin, joka on jo puoliksi tehty. lopuista tuleekin sitten tiskirättejä.
Edelliset kaksi viikkoa kruunasi oikein mukava viikonloppu hyvän ystävän seurassa. Perjantaina käytiin Tallipihalla kahvilla ja terassilla. Lauantaina käytiin kävelyllä järven rannassa, käytiin taidenäyttelyssä ja Wanhan Haiharan markkinoilla. tottakai myös nautittiin ihanasta auringon paisteesta ja lämmöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti