30.5.2010

Ihana viikonloppu

Sateisesta säästä huolimatta takana on oikein rentouttava viikonloppu mökillä. Lauantaina laitettiin veljen tytön Inkan kanssa edellisen viikonlopun ideat toteutukseen. Väännettiin rautalankaa sydämen muotoon, kieputettiin ympärille niin paperinarua, rautalankaan kuin sisalnarua. Aikaiseksi saatiin kumpikin neljä aivan ihanaa sydäntä.Tässä pari kuvaa minun sydämistä. Loput kaksi sydäntä odottavat vielä ripustusta. Toinen niistä päätyy ainakin seinälle vanhaan ikkunan kehykseen. Kuvia tulee tästä, kun olen saanut kehykset, joita on kaksi, paikalleen.
Sydämille oli jo suunniteltu paikka parvekkeelle, mutta ripustusteline oli vielä hakusessa. Pikkumies Hannes auttoi pappaa tekemään  sydänten ripustuspaikaksi tikapuut. Kuten huomaatte hienot tuli.
Viikonloppuna veljen lapset sekä Inka että Hannes opettelivat minun ja äitinsä ohjauksella virkkaamaan. Inka 9 v oppi tekemään Hexagon-paloja ja Hannes 5 v sai haltuunsa ketjusilmukan. Inka sai aikaiseksi kaksi palaa ja kolmatta teki autossa kotimatkalla. Pari kertaa piti soittaa tätille ja kysyä mihin kohtaan niiden tolppien jälkeen tuli ketjusilmukka. Nyt täytyy ruveta kirjoittamaan ohjetta sähköpostilla.

Viime viikolla olen aktiivisesti neulonut kummipojan neuletta, joka rupee kohta olemaan valmis. Tämän lisäksi kokeilin lasihelmikorujen tekemistä. Aikaiseksi sain kaulakorun ja kahdet korvikset. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti