23.5.2010

Istutuksia ja ideoita

Eilinen päivä meni kirpparipöydän tyhjennyksessä ja parvekekukkien istutuksessa. Kirparilta saatu saldo oli oikein tyydyttävä...tuli taas lisää lanka- ja tarvikerahaa. Tänä vuonna parkekkeelle pääsivät oranssit orvokit, siniset lobeliat ja vaaleanpunakirjava (minulle erikoinen väri) enkelinsilmä pelargonia sekä hopeakäpälä. Iltapäivä menikin sitten auringosta ja kukkasista nauttiessa.
Sunnuntai kahvilla käytiin ystäväni kanssa Marjamäen Pajutilalla, jossa nautittiin aivan ihanaa kakkua kera kahvin. Ostokset koostuivat äidille menevistä pajuamppeleista ja kelluvista lehdistä, joista kuvia tulee, kun saan niille sopivan astian. Matkaan tarttui myös muutamia ideoita, joita varmaankin tulee kokeilua tämän kesän aikana. Tässä joitakin kuvia niistä.
Lankavarastokin on kasvanut tällä viikolla, kun löysin veljenpojan neulepuseroon halun väriset langat. Puserosta tulee samanlainen kuin kummipojankin paidasta, mutta värit piti olla tummansininen ja kirkasvihreä. Langaksi valikoitui Novitan Tennessee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti