21.3.2010

Tuottoisa viikon loppu

Tämän viikon loppu puoliska on mennyt todella nopeasti. Perjantain kävin tervehtimässä ystäväni perheen uusinta tulokasta, joka oli sitä mieltä, että Minttu on liian vieras ihminen... itku tuli heti, kun joutui minun syliini. Muuten Emil-herra oli oikein aurinkoinen poitsu. Hymykin tuli esiteltyä vieraalle. Lahjaksi  Emilille vein hexagon paloista tekemäni torkkupeiton sekä äidille ja isälle omat tiskirätit.

Torstaina posti toi Helmitaivas-kirjan ja Novitan uusimman lehden. 
Noiden innoittamana sitten rupasinkin tekemään aikaisemmin huovuttamistani palloista koruja. Vähän täytyi kyllä huovutella lisää palloja, kun innostui tekemään useammat helmet, kuin aluksi olin ajatellut. Kaiken kaikkiaan sain lauantain aikana aikaiseksi seitsemän korua. Huopapallojen lisäksi käytin koruihin Sinellistä ja HelmiQ:sta tilaamiani lasi- ja muovihelmiä. Osan koruista tein itselleni ja osa menee aikanaan lahjaksi.
Viikolla sain valmiiksi myös kaverini tilaamat lahjasukat. Tilaajan toiveista sukkiin tehtiin normaalia pidemmät varret. Sukat on tehty ihan perussukkien ohjeella (koko 36) Seiskaveikasta, jota sukkiin meni 4 puikoilla neulottaessa 115g.
Välipaloina tuli tehtyä kuusi tiskirättiä, joka tarkoitti sitä, että sain käytettyä kaikki Novitan Bambulangat loppuun... Jipiii!!!! Ensimmäinen lanka joka loppui neulomalla, sekä vanhat että uudet.
Räntäsateinen viikonloppu sujui siis pääosin erilaisia näpertelyitä tehdessä. Odottelin, että sunnuntaina olisipaistanut aurinko. Olisi ollut kiva saada koruista vaihteeksi ulkona otettuja kuvia. Joku kuitenkin päätti piilottaa auringon täksi viikonlopuksi, joten kuvat on otettu sisällä. 

Seuraavksi pitäisi tarttua ikuisuusprojektiksi muodostuneeseen harmaaseen neuletakkiin, joka on 1½ hihaa vaille valmis. Ehkä se nyt sitten valmistuu, kun mainitsen julkisesti tässä. Muistutelkaa, jos ei rupee kuvia ilmestymään valmiista työstä.

Ystäväni lähetti minulle seuraavan Mauri Kunnaksen moton, kun mainitsin korujen tekemisestä
"Nykertävä ihminen on onnellinen"
Täytyy sanoa, että tämä pitää kyllä paikkansa. Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti