15.3.2010

Jussipaita ja Olga-sukat

Viikko meni oikein vauhdilla. Osan viikosta suunnittelin lauantain opetusta ja loppuviikosta kudoin kaverin Lulu-neidille villapaidan, että se selviää näistä kevään pakkasista. 
Lulun paitaan meni 81 g viininpunaista ja 36 g harmaata Novitan 7-veljestä
Ohje löytyi kaverini kautta Virtuaalisilmukat blogista ja olen sitä muuttanut koirien erilaisen koon vuoksi niin, että Lulun paidassa tein lisäyksiä vain 6 kertaa, jotta sain paidasta oikean kokoisen. Puikkojen koko oli 3.

Työn alla olleet Olga-sukatkin sain valmiiksi.
Sukkiin meni 62 g Novitan Tico ticoa
Koko 37
Puikot 3

Välipalana tein kolme tiskirättiä Novitan Bambu-langasta, joita innostuin ostamaan viime viikolla noiden herkullisten värien vuoksi. Ilmeisesti näin kevään edetessä sitä tarvitsee väriä elämäänsä.
Rätteihin meni lankaa 20g / rätti
Kokoa rätillä on 19 x 19 cm

Lankavasto on kasvanut, sillä Cittarissa olivat taas seiskaveikat tarjouksessa. Tuli ostettua Lulun paitaa varten harmaata lankaa ja seuraavia tilattuja sukkia varten mustaa veikkaa. Samalla kyllä hommasin sinistä ja beigeäkin. Nyt vaan sitten sukkia kutomaan...

3 kommenttia:

  1. Iiihana toi Jussi-paita! :) Erityisesti kun se on a) ihqun näköisen koiran paita b) se on pohojalaanen Jussi-paita.

    VastaaPoista
  2. Minkähän virheen teen jatkuvasti, kun viiimeisellä keroksella jää kuusi silmukkaa, siis yksi ylimääräinen? Vaikea tietenkin neuvoa näin. Joka mallikerroksellahan on 5 välisilmukkaa?

    VastaaPoista
  3. Hieno tuo Jussi-paita. Jotain tuollaista oon suunnitellu meidänkin koiralle, tosin vaan isompana =)

    VastaaPoista