30.3.2010

Löytöjä ja tarvikkeiden hankintaa

Viime torstaina sain aikaiseksi taas pitkästä aikaa tehtyä kirpparikierroksen. Kierros oli kannattava sillä löysin Iittalan Kivituikun ja vielä sellaisen värin, jota en ole aiemmin nähnyt. Kivituikku kokoelma siis kasvoi taas yhdellä. Vakiolöytö on tietysti aina pokkari ja nytkin sellainen osui kohdalle Arthur Golden Geishan muistelmat. Kierroksella koin myös ihanan yllätyksen, kun löysin vihdoin pitkään etsimäni peltisen Viri-kakaopurkin. Aikakisemminkin on niitä eteeni on tullut, mutta hinta on ollut mielestäni liian korkea. Lisäksi löytyi myös ihanan vaaleanpunainen Marimekon kangaspala, joka tulee päätymään yhteen lahjaan.
Viikko sitten tekemäni helmet saivat mut innostumaan tekemään näitä lisää ja niinpä pitikin hankkia villoja uusissa sävyissä. Netin kautta hain pieniä pakkauksia huovutusvillaa ja avun tähän antoi Oprakan verkkopuoti. Tilaus piti sisällään kaikkiaan 9 eri sävystä 10 g villanyyttiä. 
 
Jotta noista villoista saa tehtyä kivat helmet tarvitaan niiden lisäksi myös helmiä ja muitakin tarvikkeita. Ilokseni sain homattua lisää helmiä ja muitakin tarvikkeita, kun viikonloppuna lähdimme äidin kanssa sadetta pakoon Tuuriin hevosenkenkäkauppaan. Tarkoitus oli kylläkin hankkia vain jo aiemmin hankkimilleni helmille parempi säilytysrasia, mutta kas kummaan se sopivaksi osoittautunut rasia pitikin sisällään paljon, paljon helmiä. Taitaa siis mennä pääsiäisen pyhät huopapalloja pyöritellessä ja koruja tehdessä.
Taaskaan ei onnistunut shoppailureissu ilman lankojen hankintaa. Syynä lankojen ostamiseen oli meidän äiti, joka tarvitsee kolmen eriväristä lankaa muutaman gramman kerät. Mun siis piti sen vuoksi ostaa lisää Bambulankaa. Lisäksi ostin maanantaina lankaa koiran villapaitaan, jonka työkaverini minulta tilasi.
Koska lankoja tulee vaan kokoajan lisää täytyy myös välillä hankkia uusia ideoita. Viikonloppuna, kun olin mökillä sain äidin kautta tilaamani Virkkaajan vinkit-kirjan ja muovisia renkaita, joista tulee napit.
Shoppailun ja puiden pinoamisen ohella suunniteltiin parin viikon päästä tulevaa Lapin reissua ja tuli neulottua 1 ½ Olgan-sukkaa. Alkuviikko on ollut poikkeuksellinen, sillä en ole yhtään ehtinyt neulomaan. Maanatai oli huushollin huoltopäivä, pyysinpesua, siivousta, silittämistä ja jääkaapin täydennystä. Samalla odottelin tietoa ystävästäni, joka makoilee päivystyksessä. Illalla soittelin ja sain kuullu ettei mitään akuuttia, mutta joutuu jäämään osastolle. Toivottelin juuri äsken pikaista paranemista ja lupasin soitella huomenna.

1 kommentti:

  1. Ihastuttavia kirpparilöytöjä ja muitakin ostoksia:) Mulla on kanssa toi iki-ihana viripurkki (lapsuudenkodista lähtiessäni mukaan nappasin, enkä ikinä siitä luovu) Mä säilytän siinä korppujauhoja, joten tiiviisti on käytössä:)

    VastaaPoista