27.8.2016

Lomalla tehtyjä löytöjä

Loma on tullut päätökseen ja maanantaina suunnataan takaisin töihin. Loman aikana tuli kierreltyä niin kirpputoreja vanhan tavaran kauppoja ja mukaan löytyi kivoja tavaroita, joista osa on löytänyt jo paikkansa.
Lusikat, lankarullat ja taskulappu löytyivät Antiikkirengistä. Sakset, sukkula ja maitotonkka löytyivät ihansta Tähtipölyä ja Rojua liikkestä. Vyönsoljet ja vaankuvalla oleva painolaatta Haapamäen helluntaiseurakunnan antiikkikirpputorilta. 

Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy tonkka löysi paikkansa parvekkeelta ja odottelee siellä mm. auringonkukkia. Käsityöaiheiset tavart asettautuivat lipaston päälle olohuoneeseen.
Parvekkelle löysivät tiensä myös jo aiemmin hankkimani vanhat lasitölkit, joiden lisäksi parvekkeella asustelee joukko vanhoja lasipulloja, hiustenleikkuukone ja taskulamppu. Tarjottimen olen saanut työkaveriltani, joka muuton yhteydessä olis iistä luopumassa.
Koko parvekkeesta saatte kuvan, kunhan kaikki palaset on saatu kohdilleen ja olen saanut muutamia kukkiakin sinne syksyä värittämään.

1 kommentti: