28.8.2016

Juhlavuoden sukkia

" Sinivalkoiset lahjasukat ovat käsityöihmisten kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle. Keräyksellä haluamme lahjoittaa sukat kaikille 2017 syntyville vauvoille. Keräys on avoin kaikille, tervetuloa mukaan!

Keräysaika alkaa 16.5.2016 ja kestää aina vuoden 2017 joulukuuhun asti, joten aikaa on runsaasti.

Pääasia projektissa on tietysti sukkien neulominen. Tässä kuitenkin toimintaohjeet sukkien käsittelyä varten, joita noudattamalla saamme välitettyä lahjan saajille mahdollisimman paljon iloa lahjasta.

Sukkien väritys täytyy olla sinivalkoinen, mallin jokainen voi päättää itse. Sukat tulee olla vastasyntyneen kokoa (jalkaterän pituus noin 9-10cm)."
 
Tämä oli niin kiva hyväntekeväisyys idea, että päätin osallistua siihen. Tänä aamuna teeveessä norjalainen filosofi Arild Haaland sanoin jotenkin tähän tapaan, että "anteliaisuus on huume, joka ei aiheuta ikävyyksiä/haittaa kenellekkään." Tämä sopii myös minun ajatusmaailmaan ja on kaiken sen hyväntekeväisyyden takana, jota teen. Niipä vein ensimmäiset sukkani tähän keräykseen Tampereen Lankamaailman keräyspisteeseen.
Lankana sukissa on Novitan Nalle ja Gjestalen Maija, joita kului yhteensä 295 g näihin sukkiin, jotka on neulottu puikoilla 2½.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti