29.12.2011

Tempauksessa mukana jälleen

Jotta mielenkiinto neulomiseen pysyy ja lankavarastoja saa pienemmäksi, niin lähdin mukaan UWA2012 tempaukseen, jonka löysin Novitan Neulomon kautta. Tempauksen ajatus on seuraava: Aloitus UudenVuodenAattona 2011. Tarkoitus aloittaa 12 työtä tammikuun 2012 loppuun mennessä. Valmiina työt tulee olla Vappuaattona 2012 ja kuhunkin työhön tulee käyttää lankaa vähintään 50 g.
Nyt pitäisi suunnitelma mitä aion tehdä tänä aikana. Yhdet tilaussukat varmasti teen ja yhdet lapaset, jotka myös on jo tilattu. Hyvä aloittaa näistä, että saan ne toimitettua kohtuullisessa ajassa tilaajilleen.

7 kommenttia:

 1. Tsemppiä koitokseen!
  Mulle sopisi tempaus missä aloitetaan YKSI työ uudenvuoden aattona ja yritetään saada se valmiiksi vuoden loppuun mennessä. :D

  VastaaPoista
 2. Niin minäkin lähdin mukaan.. En mä tiedä edes mtiä teen XD.

  VastaaPoista
 3. Mitä teen.. Hyvin osaan kirjoittaa..

  VastaaPoista
 4. En koskaan uskalla noihin osallistua, kun pelkään, etten saakkaan tehtyä mitä piti. Muuten kyllä valmistuu yhtä sun toista, mutta sitten jos pitäis niin,,,
  Kiva kuitenkin katsella täällä, mitä te mukana olevat saatte ilmoille:)

  VastaaPoista
 5. Ai, ja aikas ihailtava saldo tossa listassa sun vuoden 2011 valmistuneet työt. Ei paljon 12 kuukaudessa päätä pakota... Hieno lista! Nostan hattua ja kumarran!

  VastaaPoista
 6. valaises nyt hieman tuosta UWAsta, ilmoitellaanko ne johonkin vai mikä on meininki? Kiinnostaa kyllä hirmuisesti, mutta mulle nää tälläiset tempaukset on vähän outoja vielä.

  VastaaPoista
 7. Kiitoksia kommenteistanne.
  Suvi: Saas nähdä kuinka monta saan valmiiksi asti. Olen kyllä hyvä aloittaan töitä, mutta valmistuminen on välillä vähän takkuista.

  Red Dragon: Huomasin, että olet myös mukana, joko on tullut ideoita mitä teet?

  Mustakissa: Ei tuolla ole mitään kontrollia kuinka monta on saanut valmiiksi. Itsella on idea saada vähän lankavarstoja vähemmäksi, mutta en ota paineita, jos en saa mitään valmiiksi. Hauska tapa pistää puikot ja virkkuukoukku likkeeseesn.

  Hanna:UWAn ilmoittaudutaan Novitan neulomon kautta, jonne tehdään oma viesti, johon ilmoitetaan kaikki aloitetut työt ja tietysti kaikki valmiiksi saatu. Vähimmäisvaatimus yhden työn osalta on, että siihen kuluu lankaa vähintään 50 g.

  VastaaPoista