27.12.2011

Joulun vietto...

...alkoi jo viime viikolla, kun toimittelin kaikki lahjaksi menevät tuotokset tonttuna maailmalle.
Vietto jatkui ihania lahjapakettaja availlessa, joista paljastui...
 
...erityisesti pitää mainita ihana Sew happy-kassi ja lintukoukut, jotka tulivat tuojiensa, siskoni ja avokin, kanssa maailman toiselta puolelta. Toinen ihana yllätys olivat veljeni minulle ostamat Röykkälän lammastilan Rygja-villalangat. Lisäksi vielä äitini kutoma jouluinen liina keittiön pöydälleni. Kaikki muutkin lahjat ilahduttivat kovasti.

Joulupukkia odotellessa ja sadesäätä sisätiloissa viettäessä sain valmiiksi SNY:ltä saamastani langasta työn alla olleen tuubikaulurin.
Lankana kaulurissa on Novitan Polku, jota meni 100 g
Koko 60 x 30 cm
Silmukoita 120
Puikot 3

Tapaninpäivänä kului kotiin palun ja uuden pipon ja huivin aloittelussa ja valmista tuli jo tänään
Lankana molemmissa on Gjestal:n Bris (jota sain 2 kerää SNY:ltä). Pipoon meni 50 g ja huiviin 100 g.
Malli Novita Syksy 2009 malli 30, sillä erotuksells, että pipossa on vain 8 mallikertaa (96 s) ja korkeudesta jätin yhden mallikerran pois, koska halusin tehdä pipon, en baskeria.
Huivin koko 25 x 90 cm
Pipon koko 50 x 19 cm
Puikot 5

2 kommenttia:

  1. Sinä se sitten olet tuottelijas. Mukava huomata että lähettämäni langat ovat päässeet käyttöön. Oli kiva olla ystäväsi ja pohtia pakettien sisältöä. Syksyn teema, tutustutaan uusiin lankoihin ja pientä tarvittavaa toteutuu mielestäni kivasti ja näin lähettäjänä jäi hyvä mieli tästä ekasta kierroksestani, tosin ihan samaa en voi sanoa saamistani, vaikka eivät nekään huonoimmasta päästä olleet. Joulu siellä näyttää sujuneen hyvin, täällä osa joulusta meni kynttilänvalossa pipo päässä 20 tunnin (onneksi siis vain tuo, naapuri kun ollut nyt 60tuntia)sänkökatkoksen vuoksi. Mukavaa loppuvuotta ja jään kyllä blogiasi seurailemaan!

    VastaaPoista
  2. Onpa erityisen kauniit työt gjestal bris langasta :)

    VastaaPoista