13.12.2011

Joulukalenterin seuraavat luukut

Ihanalta SNY:ltä saamastani joulukalenterin luukuista 7-13 paljastui seuraavanlaisia yllätyksiä
Joulun perinteisten piparien ensimmäisen satsin ehdin kylläkin jo leipomaan ennen kuin joulukalenterin pipariohje avautui. Täytyy ehkä leipoa vielä toinenkin satsi.

Joullukortitkin valmistuivat viikonloppuna ja pääsivät tänään postin kuljetettavaksi.

Viime päivinä olen valmistellut viimeisiä joulupaketteja, opetellut sukan tekoa pyöröpuikoilla kärjestä aloittaen ja tehnyt lankavaraston täydennystä.
Alimmaisen kuvan puuvillalangoista on suunnitteilla uusia heijastin malleja ensi vuodelle. Pari koeversiota olen tehnyt, mutta ihan en vielä ole tyytyväinen malliin. Kehittely siis jatkuu.

4 kommenttia:

 1. niin se joulu vain lähenee. Todella kauniita kortteja olet saanut tehtyä. Meillä joulukortti on tänäkin vuonna valokuva. tähän asti olen saanut keksittyä korttiin runonkin, tänävuonna löi tyhjää...

  Toivottavasti pakettien sisältö on ollut mieluisaa, vaikka lankavoittoista se ei ole ollutkaan. Meillä tuo Paraistenpiparkakkujen ohje on ihan must, suurin osa taikinasta kyllä tekee joka vuosi katoamistempun ennen kuin se ehtii pelleille ja paistoon...

  VastaaPoista
 2. Täällä piparit on vielä kokonaanleipomatta, se ensimmäinenkin satsi. Kivaa nuottipaperia korteissasi...Onko se valmiiksi tuollaista, vai jotenkin leimattu?

  VastaaPoista
 3. SNY: Pakettien sisällöt on olleet oikein mieluisia ja sellaisia pieniä neulonnan apuvälineitä, joita minulta puuttui.
  Saga: Korttien nuottipaperi on valmiiksi tuollaista. Muistaakseni olen ostanut sen Sinellistä.
  RD: Samaa mieltä.

  VastaaPoista