25.10.2011

Ihanaaaa.....

...uusi kamerani saapui tänään postissa. Ilta on mennyt siihen tutustuessa. Ominaisuuksia on niin paljon enemmän, että pieni pääni on aivan pyörryksissä. No, oppia ikä kaikki...eiköhän sitä jossain vaiheessa osaa hyödyntää suurinta osaa ominaisuuksista. Tässä se nyt on...
Vanhan kameran taidan vielä jättää itselleni vaikka ajatuksena oli alunperin myydä se pois. Täytyy vielä miettiä asiaa.

Illan toinen projekti on ollut keksiä huomiseen koulutukseen mukaan otettava neulomus. Huomasin, että kaikki keskeneräiset työni on liian isoja, joten taidan pistää työn alle iha sukat, joiden neulominen ei vaadi kovin suurta keskittymistä. Langaksi valitsin eilen SNY:ltä saamani Novitan Tuomaksen.

5 kommenttia:

 1. Onnea uudesta kamerasta,on kyllä hienoa kuvailla kun on kunnollinen vehje! Itsellä myös järkkäri, jota käytän ahkerasti, tuntuu vain etten osaa ottaa siitä läheskään kaikkea irti. Pitäisi kai oikein kunnolla tutustua käyttöohjeisiin sun muihin :) Jos vanha kamerasi on pienempää mallia niin suosittelen jättämään itselle, ainakin minulla on ollut vanhallekin käyttöä paljon, kun ei tuota järkkäriä ihan jokapaikkaan viitsi raahata :)

  VastaaPoista
 2. oih, meilläkin haaveina järkkäri jossain vaiheessa ostaa, kun siihen varallisuutta olisi.. Tulisi isännänkin enemmän kuvattua.

  VastaaPoista
 3. Jee! Onnea, ihan parasta päästä kokeilemaan kaikkia uusia hienoja ominaisuuksia :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia toivotuksista kaikille. Kamerani ei vielä ole järkkäri, joten se on vielä haaveena. Katselin järkkäreitä kylläkin, mutta en vielä rohjennut sellaista hankkia, kun aikani ei nyt riitä sillä kuvaamisen opetteluun. Tämä PowerShot tarjoaa ihan riittävästi haastetta tässä kohtaa.

  VastaaPoista