7.2.2010

Piikkimattoa ja sukkia

Helmikuun ensimmäinen viikko on saatettu sunnuntaihinsa. Viikkoon on mahtunut paljon mukavia asioita, kuten Depeche Mode:n keikka Helsingissä, yksi ylimääräinen vapaapäivä, auton katsastus (ei niin mukava) ja rentoutumista käsitöiden, piikkimaton sekä lukemisen parissa. Onneks katsastus meni läpi, vain pari pientä korjausta mm. äänitorveen pitää saada ääni, että voi säikytellä muita tiellä liikkujia ... ei vaiskaan ... en minä ketään säikyttele. Kaiken käsitöiden tekemisen keskellä pitää myös muistaa rentoutua. Piikkimatto takasi niin hyvän rentoutumisen, että nukahdin sen päälle 45 minuutiksi. Myös Pientä lankakauppaa lukiessa pääsi rentoon tunnelmaan. Ihanaa, kun voi opiskelukirjojen sijaan pitkästä aikaa myös lukea jotain muutakin.
Perjantaina viime viikkonloppuna valmiiksi saamani vaaleanpunaiset neulomukset lähtivät ilahduttamaan, ainakin toivon niin, kummityttöäni. Tämän viikon aikana sain valmiiksi neljännen kauluri, joka lähtee veljenpojalle. Kauluri on tehty just samalla lailla kuin vaalenpunainenkin kauluri. Nalle-lankaa kauluriin meni 73 g, siis vähän enemmän kuin vaaleanpunaiseen, koska tein joustinneuletta pidemmän pätkän.
Kaulurin lisäksi viikon aikana tuli kudottua yhdet todella pitkävartiset (30cm varsi) perussukat, jotka lähtevät ystävänpäiväpaketissa ilahduttamaan ystävääni. Toiveissa on saada samaan pakettiin myös toiset sukat, joista on vasta toisen sukan varsi saatu valmiiksi. No, onhan tässä aikaa vielä pari päivää.
 
Sukat on tehty Nalle Talvi-langasta, jota niihin kului 110 g
Koko 39
Silmukoita 56 ja varren pituus on 30 cm
Puikot 3

Ps. Kuvan muratit unohtui talveksi parvekkeelle. Näyttää  edelleen aivan elävältä. Nyt jännitetään talvehtiiko ne niin, että pääsen nauttimaan sen vihreydestä myös kesällä vai pitääkö tilalle ostaa uudet.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti