1.2.2010

Helmikuun aluksi ja tammikuun lopuksi

Tammikuu on siis saatettu unholaan ja on aloitettu heleä helmikuu. Tammikuun viimeisinä päivinä sai nauttia mukavasta ulkoilusäästä ja muutaman neulomuksenkin valmistumisesta. Eilen valmistui yhdelle kohta eskarilaiselle kaulurin seuraksi sekä pipa että säärystimet. On se uskomatonta kuinka paljon erilaisia asusteita saa tuon ikäiselle 150g lankaa, kun sitä on vieläkin jäljellä ... no onneks ei enää kovin paljoa.
 
Kaulurista löydät tietoa aikaisemmista teksteistä kuten myös Silo-pipostakin, johon lankaa meni 25 g. Säärystimet olen tehnyt ihan joustinneuleena ja lankaa niihin meni 40 g. 

Viikonlopun aikana kaapitkin saivat uudenlaisen järjestyksen.  Järjestelyn yhteydessä päätin ottaa esille isoenoni vaimon tekemän kirjaillun pöytäliinan ja sen kaveriksi "vanhan" EKS-vakan. Haaveena olisi joskus kanssa oppia tuo kirjailu.
 
Nyt voi hyvin punnita tuleeko sitä syötyä puolikiloa hedelmiä päivässä. Kaappien kätköistä löytyi myös aivan ihana retro-peltirasia, jonka olemassa olon olin täysin unohtanut. Rasia löysi paikkansa Harri Koskisen Block-valaisimen viereltä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti