29.7.2015

Sukkia

Toinen viikko lomaa menossa ja vielä kolme jäljellä. Sukkia vaan edellen on ollut puikoilla niin ennen lomaa kuin lomallakin.
Nämä perussukat on tehty Austermann Stepistä, jota kului koon 42 sukkiin 75g. Puikot oli 2½.
Punaisissa sukissa lankana on Novitan 7-veljestä, jota näihin koon 39 sukkiin meni 105g. Puikot oli 3,25. Näissä sukissa opettelin taas kerran tiimalasikäntäpäätä ja jälleen kerran totesin, että en saa siitä edelleenkään siistiä. Katsotaan vieläkö jaksan kerran kokeilla saisinko reiättömän kantapään.
Roosa nauha- sukkaohjeiden Vadelma-mallilla tehdyissä sukissa lankana on Austermann Step, jota kului koon 39 sukkiin 80g. Puikot oli 2½. nämä sukat lähtevät siskoni mukana maailman toiselle puolelle, kun he lomaltaan suuntaavat kotiin.
Siskoni mies ihastui heidän tyttärelleen antamiini tennarisukkiin ja halusi sellaiset itselleen. Minäpä hommasin siis Novitan Nallea R:n toivomassa värissä ja pistin puikot heilumaan. Sain sukat valmiiksi ennen heidän lomansa loppumista. Turkoosia Nallea kului 80 g ja valkoista Gjestalin Maijaa 20g näihin koon 42 sukkiin. Puikot oli 2,75.
Tässä isän ja tyttären sukat. Kokoeroa on 16 numeroa. Nyt ei tule jalkojen vilu kotonakaan.

Muutaman patalapun vielä virkkasin lopuista jämälangoista.
Lankana on Novitan 7-veljestä ja näihin kolmeen lappuun sitä kului 90 g. Koukun koko oli 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti