11.4.2015

Loman saldo

Yllätykseksi huomaa tänne päivittäessä, että loman aikana on tullut tehtyä aika paljon kaikenlaista. Ehkä se kertoo siitä, että on ollut paljon päässä tavaraa, joka on täytynyt saada nollattua. Ennen lomalle jääntiä oli aika hetkinen pari viikkoa ja paljon muistettavaa, joten loma tuli oikein hyvään paikkaan. Levätty on siis käsitöitä tehden niin mökillä, meidän porukoilla kuin kotonakin. 

Pääsiäisen pyhinä valmistui melkein kahdet perussukat.
Lankana molemmissa on Austermann Step, jota kului molempiin sukkiin 70 g. Puikot oli 2½. Harmaiden sukkien koko on 42 ja punertavien 39.

Kotona odotti yksi keskeneräinen neule, jonka sain valmiiksi eilen. 
 
 
Neuleessa on lankana ihana Isagerin Merlin, jota kului 350g. Puikot oli 3. Malli on silmukoiden osalta Novitan Kevät 2014 lehden malli 62. Idea erilaisten neulepintojen käyttöön tuli täältä. Törmäsin tähän malliin Pinterestin kautta.

Mökillä on mahdoollista puuhastella sellaisia asioita, joihin ei kotioloissa ole mahdollisuutta. Tällaisia ovat esim. sytykeruusut, joiden kastamiseen tarvittavien kynttilän loppujen sulattaminen on sellaista, että sitä ei viitsi kotona tehdä. Nyt on muutama ruusu valmiina ja pakattuna rasiaan. Lopullinen pakkaus on vielä tekemättä, kun ei kotona ollutkaan tarvittavia tarvikkeita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti