30.11.2014

Ensimmäinen adventti

Perinteiseen tapaan alkaa adventin aika minulla Prtiolaisten joulukalenterin avaamisella.
Joulun odotuksen tunnelmiin päästiin eilen Karvahattutempussa, jossa tavattiin myös joulupukki ja kuunneltiin joululauluja. Pieni muotoiset joulumyyjäiset, jossa muutama tonttu, enkeli, helmet ja kukkaro löysi uuden kodin.
Lumihiutaleita tein mukaan myös, mutta lumen puutteesta huolimatta ne jäivät minun laatikkooni. Tein viikolla näitä yhteensä 14 kappaletta ja niissä on lankana CeWeC Cotton 8/4, jota kului 30 g. koukku oli 2 ja malli löytyy täältä.

Ennen varsinaisten joulumuistamisten tekoa neuloin itselleni neulepuseron Kerästä hankkimistani ihanista Isagerin langoista. Tekijäkin on päässyt välillä kuvaan. kiitokset äidille kuvaajana toimimisesta.
 
Lankana on Isagerin Spinni Tweed (200g) ja Alpakka 1 (150g). Puikot oli 3 ja malli on Novitan neulepusero, joka tehdään ylhääntä alas eli kaulukselta helmaan. Ihana neuloa ja saa aivan varmasti sopivan kokoisen, kun puseroa voi välillä sovittaa. Eikä muuten tarvitse yhdistellä mitään paloja ompelemalla. Tästä minä tykkään. SUOSIKKINEULEENI!

Olen unohtanut postata tänne nämä aivan ihanat langat, jotka hankin Tampereen Kädentaitomessuilta.
Suunnitelma näiden varalle on jo olemassa, mutta toteutus menee joulun jälkeiseen aikaan.

Talven tuloa odotellessa täytyy neuloa muutama pipo. Langat on valmiina ja idea mallistakin, mutta täytyy vielä harkita millaisen teen mistäkin väristä.

 Ihanaa adventinaikaa kaikille, 

myös uusille lukijoilleni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti