4.9.2014

Sukkasia

Syksyn myötä sukkien neulominen saa vallan minussa. Tänä vuonna minulta meni ohi Sukkasatoon ilmoittautuminen, joten en ole siinä mukana. Ajattelin kuitenkin kokeilla kuinka monet sukat saan neulottua syys-lokakuun aikana. Asunnottomien yön sukkia tuli elokuun puolella tehtyä parit.
Näissä vastavärein tehdyissä sukissa lankana on Vikingin Vilma, jota yksiin sukkiin meni 100 g. Koko on 39 ja puikot oli 3.

Itsellenikin tuli neulottua yhdet sukat Marimekon puna-valkoisen trikoopaidan kaveriksi.
Lankana näissä Marianne-sukissa on Novitan Seiskaveikka, jota kului 130 g. Koko on 39 ja puikot oli 3,25.Sukkia neulon myös tilaustyönä. Nämä sukat on ystäväni tilannut eläkkeelle jäävälle työkaverilleen.
Lankana näissä on syksyn uutusvärinen Novitan Seiskaveikka, jota kului koon 38 sukkiin 110 g. Puikot oli 3,25. Nämä sukat on ensimmä'iset, jotka valmistuivat syyskuun puolella ja ovat mukana varjo Sukkasadossani.

Puikoille olen laittanut myös  Kesäyö - sukat. Kuten kuvasta näkyy teen itselleni hieman pidemmän varren sukkiin. 
Näiden lisäksi työlistalla on kolmet tennarisukat, jotka on tilattu. Eilen kuulin, että kummitytöllä ei ole kuin yhdet sopivat sukat enää, joten täytyy hänellekin neuloa muutamat sukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti