21.10.2013

Lokakuu...

... ja viikonloppuna satoi lunta. Sunnutaina oli aivan ihana ulkoilu sää ja niinpä tuli ulkoiltua kameran kanssa. Harmittavasti vaan puolessa matkaa tuli muistikortti täyteen (tätä ei ole tapahtunut koskaan aikaisemmin) ja kuvaaminen loppui. Onneksi muutaman (40) kuvaa ehdin ottaa ennen tätä.
Ulkoiluun oli ihana pukea päälle uusi pipo ja kauluri.
Lankana molemmissä on Kerästä ihana Lang Novena, jota pipoon meni 40g ja kauluriin 85g. Pipon malli on Rikke hat, jonka tein ensimmäisen kerran. Malli on aivan loistava ja istuu mielestäni minun päähän hyvin. Puikot oli pipossa ihan ohjeen mukaiset 3½ ja 4½. Kauluri on tehty aina oikein tasona puikoilla 4½ ja päät on lopuksi ommeltu yhteen. Olen tehnyt jo toisenkin setin samalla mallilla, mutta siitä myöhemmin, kun lahjan saaja on pakenttinsa avannut.

Tuo Langin Novena on aivan ihana ja erittäin riittoisa lanka. Siitä valmistui itselleni viikko sitten myös neuletakki, josta ei vielä valitettavasti ole kuvaa. Neuletakkiin lankaa kului ainoastaan 300 g kokoon XL. Yritän saada viimeistään ensi viikolla kuvia tuosta ihanasta neuleesta.

Viime aikoina olen tehnyt lisää niin heijastimia kuin kierrätyshelmiä ja virkattuja koreja sekä yhdet sukat.
heijastimiin olen käyttänyt erilaisia puuvillalankojen loppuja kuten HjerteGran Cotton 8 ja HjerteGarn Diamond Cotton. Lankaa kului 120g. Koukku oli 2 ja halkaisija on 6 cm.
 
Kierrätyshelmissä ja koreissa olen käyttänyt Novitan Tuubia, jota kului 14 koriin ja 12 helmiin yhteensä 2060 g. Koreissa koukku oli 7 ja korkeus on 14 cm halkaisija 17 cm.
Lankana sukissa on Gjestalen Maija, jota kului 95 g.
Malli perussukka
Puikot 2½
Koko 42

Vielä yhdet suunnistajan sukat odottaa valmistumistaan. Tämän viikon aikana olisi tarkoitus saada ne valmiiksi.

2 kommenttia:

  1. Oletpas ollut tosi ahkerana. Upeita töitä olet tehnyt. Ihana ja kutsuva myöskin tuo metsä.

    VastaaPoista