6.8.2013

Omaan kotiin

Viime aikoina käsityöt on ollut kaikki muille tehtäviä juttuja, joten vaihteeksi jotain myös itselle ja omaan kotiin. Muutto viime talvena uutteen kotiin toi mukanaan erilaisia tarpeita mm. huomasin, että kaikki laudeliinat on uuteen saunaan liian lyhyitä. Joten eikun virkkuukoukku viuhumaan. Työn aloitin jo talvella, mutta nyt vasta sain sen valmiiksi.
Lankana liinassa on Esiton vikkauslanka, jota kului 435 g.
Malliin idea tuli  kirjan Patalappuja á la carte - kirjan mallista Pikkukokki
Koko 164 cm x 50 cm
Koukku 3½
Pinnan ulkonäköön olen tyytyväinen, mutta en liinaan kokonaisuutena. Tämä johtuu siitä, että kokonaisuutenaan se näyttää tältä.
Liina on viutilo ja syynä on se, että ketjusilmukkanauhan pujottamisessa en tajunnut olla riittävän tarkka. Jokainen kerros olisi pitänyt saada samalle kireydelle, jota ne eivät minun työssäni ole.

Eilinen lomapäivä kului kämpän siivouksen ja järjestämisen merkeissä. Samalla huomasin, että ompelukoneen ja saumurin "polkimet" ja johdot kaipaisivat säilytyskorin, kun ne eivät mahdu mihinkään laatikkoon. Löysin varastoistani trikookudetta ja päätin tehdä siitä säilytykseen sopivan korin. Nyt ovat johdot ja muut siististi järjestyksessä.
Materiaalina siis on trikookude, jota kului 700g
Malli oma säätö
Koko halkaisija 26 cm ja korkeus 18 cm
Koukku 7 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti