3.2.2013

Pyörylöitä

Huomasin tänään, että kaikki työt mitä nyt olen tehnyt ovat pyöreitä muodoltaan. Mitähän se kertoo tämän hetkisestä mielentilastani...ajatukset pyörii ilmeisesti ympyrää löytämättä ulospääsyä kehästä.

Toiseksi viimeinen UWA2013 työni tuli valmiiksi.
Trikookuteesta virkkaamani ensimmäinen matto. Kudetta tähän kului parisen kiloa.
Malli on Kauhavan Kangasaitan Paula-matto, josta jätin virkkaamatta kaksi viimeistä kerrosta, koska matosta olisi tullut liian iso.
Koukku oli 7.

Toinen pyörylä, joka valmistui nyt viikonloppuna on patalappu/pannunalunen.
Lankana lapussa on Novitan Seiskaveikka (30g) ja Gjestal:n Janne (30g).
Malli on kirjasta Patalappuja á la Carte.
Koukku 3 ½

Ompelukonnellakin tuli ommeltua ja tehtyä yksi pussuukka, joka on oikeasti tarkoitettu ovistoppariksi. Tämä ja jokin aika sitten tekemäni ovat malleja ystävälleni, joka on tilannut minulta stoppareita.
Pussin sulkijana ja toivottavasti kissoja loitolla pitävän tervanarun saaminen meinasi olla hieman haastellista. Onneksi apu ja nopea toimitus löytyi Tuulia design:sta. Nyt minun asunnossa tuoksuu ihana terve. Postin naiset olivat muutaman päivän ihmetelleet mikä heidän takahuoneessaan tuoksuu. Mysteeri ratkesi, kun kävin noutamassa paketin ja kerroin mitä se piti sisällään.

4 kommenttia:

 1. Paulamatto on tosi kiva, tein viime kesänä niitä kaksi ja tykkäsin kovasti. Tein molemmat moppilangasta, joka oli jostain tarttunut mukaan vuosia sitten.

  Kirjatkin meillä on samat, Prisman alesta nappasin saman ekodekon ja paras ystäväni on toimittanut tuon patalappukirjan. Sen sain uunituoreena painosta. :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa ollut ahkerana. Tuo matto on upea ja ihanan värinen. Tuollaisesta tervanarusta en ole kuullutkaan. Terva tuoksuu ihanalta. Käytän sitä saunatuoksuna.

  VastaaPoista
 3. Moi pitkästä aikaa! Hirmuisen ihania töitä on sinulta valmistunut pitkin vuotta. Blogissani on sinulle jotain:)

  VastaaPoista