8.12.2012

Täällä ollaan edelleen...

... eli hengissä ollaan vaikka bloggaamisessa onkin ollut puolentoista kuukauden tauko. Syynä tähän on ollut muutto uuteen kotiin. Eilen vihdoin sain loput tavarat hankittua ja sijoitettua omille paikoilleen. Muuton myötä sain itselleni kauan kaipaamani työpöydän (pituutta on lähes 3 m), ei siis tarvitse enää puuhastella keittiön pöydän ääressä.
 Nyt on aikaa niin bloggaamiseen ja jouluvalmisteluihin. Muuttorumpan keskellä on tullut tehtyä muutamia käsitöitäkin.... joulusalaisuuksia on tehty, mutta niistä sitten myöhemmin lisää.
Heijastimet on virkattu ja heijastin kangas on ommeltu molemmille puolille ompelukoneella. Yhteen heijastimeen kului HjerteGran Cotton 8-lankaa noin 6 g. Malli on oma.

Ruusu-malliset heijastimet on virkattu Ninuskan ohjetta muokaten. Ohut heijastinlanka on virkattu vain viimeiselle kerrokselle. Heijastimeen kuluu Hjertegarn Primevera Cotton-lankaa 10 g. Liimasin kuumaliimalla heijastimen kankaalle ja sen taakse koruneulan, jotta heijastimen saa laitettua vaikka takkiin tai pipoon.
Yllä olevassa Sirle-pipossa lankana on  Wendy Merino, jota kului 70 g. Pukkojen koko oli 3.

Yhden illan tuubihuivin tekee todellakin yhdessä illassa. Ohje tähän Debbie Bliss Paloma-langasta tehtyyn huiviin löytyy ihanasta Koto living-lehdestä. Lankan ostin ihanasta lankakauppa Kerästä. Puikot oli 10 ja lankaa kuluin yhteensä 150 g.
 
Palomasta tehdyn huivin kaveriksi neuloin pipon Wendy Merinosta, jota kului 70 g. Pukkojen koko oli 3. Ohje on Novitan lehdestä Talvi 2012 malli 8.
Huh huh... olipas paljon tullut päivitettävää. Nyt täytyy jatkaa joulusalaisuuksien valmistelua. 

Mukavaa Talvista Lauantaita Kaikille!

7 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! Hienoja käsitöitä olet taas tehnyt!

  VastaaPoista
 2. Hienoja käsitöitä! Ja tuosta piiiitkästä työpöydästä vois olla vaikka ihan piiikkusen kateellinenkin... :)

  VastaaPoista
 3. onnea uuteen kotiin!
  Kivoja nuo heijastimet ja hyödyllisiä!

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen kotiin minultakin:) tuollaisesta työpöydästä ja tilasta vain uneksin toistaiseksi.

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen kotiin! Kiva puuhapaja sinulla. Bloggailujasi olen ehtinyt jo odotellakin. Blogissani sinulle Liebster blog -tunnustus

  VastaaPoista
 6. Onnea uuteen kotiisi :)

  Kauniita töitä olet tehnyt. Itselläni on vielä Koto-lehti "korkkaamatta", mutta jotain sieltä olen jo katsellut.

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin! Ihania juttuja oot tehny, vaikka puuhaa on varmasti riittänyt kodin laittamisessakin. Erityisesti tykkään noista heijastimista.

  VastaaPoista