27.7.2012

Ihania hetkiä ystävien ja käsitöiden seurassa

Eilen vietin ihanan päivän Lahdessa hyvän ystävän seurassa tutustuen heidän uuteen kotiinsa ja paikallisiin ostospaikkoihin. Lahjaksi uuteen kotiin piti viedä tietysti leipää ja suolaa, joille virkkailin alkuviikolla sopivan korin. Koriin mahtui mukaan myös teetä, hilloa ja lasinalusia sekä kuvasta puuttuvat keksit.
Lankana korissa on salaiselta neuleystävältäni Kvaakkulilta saamani Novitan Hanko, jota kului 200g.
Pohjassa silmukoita 90, joilla virkkasin niin kauan kuin lankaa riitti (korkeutta en huomannut mitata).
Koukku 6

Tuliaisina Lahdesta tuli matto ja tietysti lankaa uusiin neulomuksiin. Fabeleista tulee sukkia, Alpakasta huivi ja Tennesseestä ja Hangosta neule itselle. Ps. uusi matto näkyy lankojen alla.
Keskiviikko vietettiinkin sitten kummitytön ja hänen äitinsä kanssa Amurin työläismuseokorttelissa. Meidän kesäperinne, ainakin tästä eteenpäin ;o)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Käsityörintamalla valmiiksi olen saanut seuraavat:
Sukat, joissa lankana Gjestalen Silja, jota kului yhteensä 65g
Mali perussukat
Koko 36
Puikot 3
Lapaset, joissa lankana Zeldan värjäämä Maunon mopedi pauhaa lanka, jota meni 40 g
Malli peruslapanen
Koko 130 cm
Puikot 2 ½
Sukat, joissa lankana Viking Vilma ( 40g) ja Zeldan värjäämä Maunon mopedi pauhaa lanka (15g)
Mali perussukat

Koko 33
Puikot 3

Ainiin...sukkia, kun pukkaa niin päätin hankkia lisää ideoita...perussukkien tekeminen alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää (muutamat sukat täytyy vielä neuloa perusmallilla). Tuli hankittua nuo ihanat kirjat. Paljon ihania ideoita, joista useimmat tulee varmasti syksyn ja kevään aikana toteutettua. Lankojakin tuli ostettua viime viikolla, kun olivat niin herkullisen värisiä. Luonnonvalkoisen sain kylläkin meidän äidiltä, kun hän tykkää enemmän neuloa Nalle-langasta kuin Seiskaveikasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti