19.1.2012

Toiset lapaset valmiina

Jo toiset lapaset olen siis saanut valmiiksi...kummipojalle lähtevät nämä, kun seuraavan kerran nähdään.
Lankana lapasissa on Gjestal:n Janne, jota kului 55g
Malli oma säätö
Puikot 3

Eilen poikkesin Lankaideassa töiden jälkeen hakemassa äidille lankaa ja samalla hommasin uutta sukkalankaa Schoppel Wollen Zauberballia ja parit uudet puikot, joista toiset on neliskanttiset. Vielä en ole ehtinyt kokeilee miltä niillä tuntuu kutoa, mutta kerron sitten kun olen kokeillut.
Kauppareissulla tarttui Citymarketista neljä kerää Tico Ticoa, kun olivat tarjouksessa.

6 kommenttia:

 1. Kauniit lapaset :)
  Ihanan värinen tuo zauberball kerä, tuohon väriin voisin minäkin sortua ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanat lapaset. Olen kyllä sen verran utelias, että miten tuo lapasen pinta on neulottu? Oma järki ei nyt kulje yhtään siihen suuntaan, että ymmärtäisin noiden pystysuuntaisten raitojen synnyn... :O(

  VastaaPoista
 3. Hyvän näköiset lapaset. Nuo neliskanttiset puikot ovat uusi tuttavuus, kerro tosiaan kokeiltuasi kannattaako hankkia.

  VastaaPoista
 4. Hienot tumput. Enpä ole koskaan nähnyt neliskanttisia puikkoja, kerro ihmeessä kokeiltuasi millaista niillä on neuloa!

  VastaaPoista
 5. kauniit lapaset.. minäkin katselin ja hypistelin neliskanttisia puikkoja, en tohtinut vielä ostaa.. kerro ihmeessä millaiset ovat työ käytössä :)
  jotain aivan ihanaa on tulossa myös tunika rintamalla ...

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia ihanista kommenteistanne. Saga:Olen neulonut tuon pystyraidan kokoajan kahdella langalla eli joka toinen silmukka turkoosilla ja jokatoinen mustalla. Langat menee vuorotellen toisen langan takana. Lapaset on siis periaatteessa kaksikertaiset.

  VastaaPoista