10.1.2012

Neulominenkin on väline...

...urheilua tai siis harrastus. Hankintalistalla on ollut jo pidemmän aikaa kerijälaite. Joulupukki ei sellaista kohtuuhinnalla löytänyt, joten pyysin apua J:ltä, joka oli keskellä Europpaa. heitin siis viestillä tiedot millaista "konetta" pitäisi katsella. Sain viime viikolla pienen vinkin, että laite oli löytynyt. Sunnuntaina se sitten saapui ja nyt on langat saatu mukavasti kerille. ISO KIITOS J:lle!! Huomasin, että tästä on hyötyä niin lankojen säilyttämiseen ja siihen, että muistaa mitä lankaa mikäkin kerä on, kun sitoo kerän paperiliuskalla.
UWA-aloituksiakin on tullut tehtyä tällä viikolla jo kaksi. Toscana-sukat Varpaista Varteen kirjan ohjeella. Näissä tulee olemaan lankana ihana Zeldan värjäämä lanka.
Toisetkin sukat pistin työn alle Zeldan langasta Dropsin pitsineulesukkien ohjeella.
Aloituksia on kasassa jo 3/4 osaa eli puuttuu enää kolme aloitusta, joihin ei ole vielä ideaa...ehkä pitäisi pistää alulle muutamat tumput, kun lähdin mukaan Novitan Neulomon 12 lapasparia vuoden 2012 aikana haasteeseen. 

Tähän oli pakko lahteä mukaan, jotta tulee uudellen todella opeteltua lapasten neulominen uudelleen.

Postipoika oli tänään tipauttanut tällaisen minin postilaatikosta.

5 kommenttia:

 1. Miekii niin haluaisin tuon kerijälaitteen..
  Kauniita aloituksia.

  VastaaPoista
 2. Tuollainen kerijälaite olis kyllä tosi käytännöllinen mut ei taida ihan lähiaikoina olla mulla ostolistalla :D Kauniit työt sulla aloituksessa :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin on tuo kerijälaite ja mielestäni se on hyvä. Ihania neuleita näyttäisi olevan tulossa.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa tosi näppärältä laitteelta! Lapasia tulee kyllä tehtyä tosi vähän, miksiköhän. Kauniita malleja löytyisi varmaan roppakaupalla...

  VastaaPoista
 5. Näppärä vehje! Ihania neuleita tulossa :)

  VastaaPoista