13.11.2011

Eteisen uusi ilme

Vuorotteluvapaalla ollessa maalasin eteisen seinän ja suunnittelin muutenkin sen kasvojen kohotusta.  Tästä lähdettiin liikkeelle...
... ja nyt kasvojen kohotus on pientä yksityskohtaa lukuunottamatta valmis. Iso kiitos siitä kuuluu J:lle, joka auttoi tavaroiden seinään kiinnittämisessä ja isälle, joka teki peilinkehykset ja hyllyn sekä sahasi naulakon seipään. Tältä nyt sitten näyttää minun uudessa eteisessä. 
Muutama kuva myös yksityiskohdista
Hyllyllä oleva keraaminen taulu on ostettu vuosi sitten kesällä Hämeenlinnan keskiaikamarkkinoilta ja se on Savi-Naisen valmistama. Sydäntaulu taas on ostettu MinDecon osastolta Seinäjoella olleilta käsityömessuilta tänä syksynä.
Naulakon koukut taas löytyivät viikko sitten Lahden käsityömessuilta ja ne ovat Tmi Kati-Riinan valmistamat.

11 kommenttia:

 1. Oi, miten kaunista! Olisipa itselläkin tuota sisustajan silmää... :)

  VastaaPoista
 2. Hyvälle näyttää! Nuo peilin kehykset ja naulakot on ihanat - kiva idea ja kun molemmissa samaa, niin näyttää sisustus yhtenäiselle.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä ihanan lämminhenkiseltä. Onpas kivat nuo postimerkkikoukut. Hieno idea.

  VastaaPoista
 4. Kodikkaan näköistä! Seuraavalla Lahden keikalla saa(pitää) poiketa kylässä, messuhalliin meiltä vain noin 100m matkaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kaikille kommenteista. Olen niin onnellinen siitä, että muutos on vihdoinkin valmis. Ehostus piristi kummasti tätä harmaata syksyä.

  VastaaPoista
 6. Oi miten hieno peili ja naulakko! Kade... ;)

  VastaaPoista
 7. Tuo naulakkoidea on suorastaan mainio, täytyy pitää mielessä, josko saisi jatkokehiteltyä sitä omaan kotiin sopivaksi.

  VastaaPoista