9.10.2011

Kirppislöytöjä ja kauluria

Piipahdin hyvän ystäväni kanssa pitkästä aikaa kirpputorilla. Kierros oli oikein onnistunut sillä löysin kahdet kengät, Clarksin ja Vagabondin, sekä hauskan Riihimäen lasin maljakon.
Viikonlopun teemana on ollut keskeneräisten neulomusten loppuun saattaminen ja niinpä neuloin valmiiksi toisen Willow Cowl:n.
Lankana tässä on Novitan Puron Jäätynyt karpalo, jota kului 240 g
Malli Amelia Lyon Willow Cowl (Ravelry)
Puikot 4

6 kommenttia:

 1. Kauniit värit, ja hyviä kirppislöytöjä!

  VastaaPoista
 2. mukavan oloiset kengät olet kirppikseltä löytänyt ;)
  ja niin kiva tuo kaulurin malli, väri on ihan niin kuin oisit sen minulle tehnyt ;)

  VastaaPoista
 3. Hei ihana kauluri, voiskohan sulta saaha tuon ohjeen suomennettuna, kyselee SNY:si jolta ei taitu kuin suomenkieliset ohjeet...

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteistanne. Värit on yllättäviä minulle etenkin tuo fuksian punainen, muut kyllä menee. Lanka on kertaalle purettua. Tein aikoinaan siitä boleron, johon en ollut ollenkaan tyytyväinen. SNY: Lupaan suomentaa ohjeen sinulle, kun vaan ehdin. Toivottavasti lähi viikoina.

  VastaaPoista
 5. Vallan loistavan oloinen malli, tuota täytyykin kokeilla. Kauniisti asettuvat värit. Loistolöytöjä kirppikseltäkin:)

  VastaaPoista
 6. jos vaikka jouluksi tuollaisen saisi tehtyä niin se olisi mukavaa, ei siis mitään paniikkia, tällä hetkellä puikoilla monta työtä...malli on tuossa vain niin joteskin herkullinen, että sitä pitäisi voida kokeilla. Oikein harmittaa kun netti on täynnä toinen toistaan upeampia englannin kielisiä malleja ja niiden ymmärtäminen on ihan työtä ja tuskaa, kun pitää joka lause pyytää miestä kääntämään, niin se on sitten jäänyt kokonaan.

  Paketti rakentuu pikkuhiljaa...älä siis ihan vielä odottele...vaikka ei silti, koskaan ei tiedä mitä postiluukusta tipahtaa...

  VastaaPoista