22.9.2011

SNY-paketti kera haasteen

Tänään sain ensimmäisen yllätyspaketin salaiselta neuleystävältäni. Ihanasta ja haasteellisesta paketista paljastui kerä harmaata 7-veikkaa, kerä vaaleaan beigeä Nallelankaa, kerä Red Heart lankaa ja heijastinlankaa sekä kelluvia kynttilöitä ja teetä . Paketti sisälsi myös haasteen siililapasten tekoon. Minulle tämä on todella haaste, sillä lapasten neulominen ei kuulu vahvimpiin puoliini. Otan haasteen kuitenkin vastaan ja yritän saada jonkinlaiset tumput aikaiseksi.
Tuhannet kiitokset Salainen Neuleystäväni ihanasta yllätyksestä!

4 kommenttia:

 1. Siilit on ihania lapasissakin :)

  VastaaPoista
 2. Kiva että paketti löysi tiensä perille. Toivottavasti haaste ei ole liian haastava, itse ainakin sitä lueskellessani tulin siihen tulokseen, että tuolla ohjeella minäkin voisin yrittää lapasia tehdä, joten katsotaan lupaan sitten joulukuussa esitellä oman versionikin :)

  Nyt sitten seuraavan paketin suunnittelun kimppuun. (miettii kyllä hieman että meniköhän metsään...koitetaan pysyä tiellä ;) )

  VastaaPoista
 3. Kiitos vielä SNY paketista. Oikein osui nappiin eli oikealla tiellä pysyit. Heijastimia olen juuri työstänyt, joten lanka tuli oikein sopivasti.

  Ei haaste tunnu liian haastavalta, lupaan saada jouluun mennessä yhdet aikaiseksi lähettämistäsi langoista. Katsotaan kuinka käy ;o)

  VastaaPoista
 4. Kivan paketin olet saanut! Minä olen joskus miettinyt siililapasten tekoa, mutta en ole vielä aikaiseksi saanut :)

  VastaaPoista