17.9.2011

Eka SNY-yllätys sekä virkausta ja neulontaa vuorotellen

Melkein viikko on vierähtänyt edellisestä käsitöiden tilanne päivityksestä. Jo on aika taas päivitellä mitä sitä on tullut tehtyä. Ensimmäiseksi aloitan kuitenkin ihanalla yllätyksellä, joka minua odotti eileen kotiin tullessa. Postipoika oli pudottanut postiluukusta ensimmäisen SNY-yllätykseni. 
Yllätyksen lähettämiseen oli SNY:ni mukaan osaallistunut myös perheen pienimmät. Aivan ihana kortti ja todella kivoja silmukkamerkkejä ystäväni itse tekeminä. Kuvan kolme suklaasydäntä on jo päättynyt parempiin suihin. Tämä välipiristys oli oikein osuva yllätys ensimmäisen kokonaisen työviikon päätteeksi. KIITOS SNY ja perheen pikkuväki!

Tällä viikolla olen vaihteeksi virkkaillut kirjanmerkkejä.

Sukkasatoon liittyvät työt jotenkin nyt tökkivät, joten päätin tehdä välissä jotain muuta. Yhdessä illassa neuloin itselleni tuubikaulurin.
Lankana kaulurissa on Novitan Noki, jota käytin koko 100g kerän.
Malli on Novitan Syksy 2011 lehdestä numero 2, sillä poikkeuksella, että neuloin kaulurin 60 s.
Leveyttä kaulurilla on 56 cm ja pituutta 44 cm
Puikot 7

Koska viikko on ainakin täällä meilläpäin ollut sateinen ja harmaa, ostin parvekkeelle piristykseksi syklaamin, jonka pitäisi hyvin kestää pitkälle syksyyn.
Syksyistä Lauantaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Kiva jos tervehdys miellytti sinua. Toivottavasti nyt jaksat odotella varsinaista pakettia joka sekin alkaa olemaan kasassa, vielä kun vähän "viilailen".

  Kivan kaulurin olet kutonut. Mistä langasta sinä noita kirjanmerkkejä virkkailet?

  Onko muuten parvekkeesi lasitettu?

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia vielä kerran yllätyksestä! Virkaan kirjanmerkit kirjontaan tarkoitetuista helmilangoista kuten DMC:n helmilangasta nro 8. Virkkuukoukku on kokoa 1,25. Kovetan kirjanmerkit vielä Paverpol-kovetusaineella sivelemällä sitä merkin nurjalle puolelle siveltimellä.

  Parvekkeeni on lasitettu, joten kukan pitäisi kuulemma kestää siellä hyvinkin, kun asun kolmannessa kerroksessa. Katsotaan kuinka kauan se siellä pysyy hengissä.

  VastaaPoista