29.5.2011

Sukkia ja KYH:ä

Sateinen viikonloppu on pitänyt sisällään akkujen latausta mukavassa seurassa ja käsitöiden tekoa, lähinnä keskeneräisten loppuun saattamista. Työn alla olleet sukat on valmistuneet.
Sukissa on lankana 7-veljestä, jota kului 120 g.
Malli perussukka
Puikot 3
Koko 39

Viiko sitten sain mukavan kiitoksen Australiasta. Neuloin siskoni kaverille syntymäpäivälahjaksi Nalle-langasta villasukat noin kuukausi sitten. R on aivan ihastunut sukkiin ja haluaisi kuulemma käyttää niitä töissäkin, mutta ei raaski ottaa niitä työkäyttöön. Keskutelumme päätteeksi lupasin neuloa hänelle lisää sukkia, jotta hän voi käyttää villasukkia myös töissä. Ensimmäiset sukat tulivat valmiiksi to ja pe-koulutuspäivillä ja lähtevät postin kuljetettavaksi varmaankin loppuviikosta.
Sukkiin meni  85 g Nalle-lankaa.
Malli perussukat
Puikot 3
Koko 42

Sadepäivät saavat aikaan sen, että tulee surffailtua paljon netissä. Tästä seurauksena on se, että tulee ilmoitauduttua mukaan erilaisiin tempauksiin. Tänään ilmoittauduin sitten mukaan Kesäyön hullutukseen. Ideana tässä on aloittaa kesäskuun jokaisena päivänä ennen juhannusta yksi työ (yht. 25) ja saada ne kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Saas nähdä kuinka käy. Ajasta tämän ei pitäisi olla kiinni, sillä vuorotteluvapaani alkaa samana päivänä kuin KYH2011. Nyt sitten miettimään mitä kaikkea sitä löytyy tuolta To do-listalta ja mitkä niistä otan toteutukseen. Joitakin ideoita jo on ja tulevan viikon aloitukset on jo mietittynä. Keskiviikkoa odotellessa.... 

2 kommenttia:

  1. Kiitos villatakkikommentista ;)
    Mulla on jäänyt tuo sukkien neulominen nyt vähän tauolle, ei ole juurikaan huvittanut viime kesän sukka-KYH:n jälkeen. Ehkäpä se innostus taas palailee.

    VastaaPoista
  2. Ihanat värit noissa raitasukissa!

    VastaaPoista