20.4.2011

Lomapäivä

Aloitan tänä vuonna Pääsiäisen vieton parilla lomapäivällä. Viimeksi olen ollut lomalla viime kesänä, joten nyt oli aika ottaa pidempi pääsiäisloma. Lomapäivissä ihaninta on se, että voi herätä ihan omaan tahtiin ja nauttia rauhallisesta heräämisestä harmaasta ilmasta huolimatta. Ihanuutta lisää se, että on paremmin aikaa satsata aamupalan valmistamiseen ja nauttimiseen.
Aamupalaa nauttiessa mieleen tuli siskoni, jolta olen saanut lahjaksi erittäin paljon käytössä olleet, kuten nytkin, Marimekon tarjottimen. Mukavia muistoja tuli myös mieleen Muumien Tiuhti ja Viuhti kahvimukista, jonka sain muistoksi mukavalta työporukalta erään hankkeen päättyessä.

Ohjelmassa piti tänään olla ikkunoiden pesua, mutta se jäänee myöhemmäksi, sillä nyt sataa vettä. Tämä tarkoittanee sitä, että pakkaan tavarat autoon ja lähden matkaan suunniteltua aikaisemmin. Ennen lähtöä kuitenkin tuulettelen talvivaatteet ja laitan kesäsäilytykseen, sillä nyt on KEVÄT ja auringonpaistetta tiedossa koko pääsiäisen pyhiksi! IHANAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti