6.2.2011

Ihania löytöjä, jotka muototuivat jo osittain tuotteiksi

Viikonloppu vierähti mukavasti porukoitten luona. Kannattaa aina poiketa vanhan kotipaikkakunnan kangas- ja lankakaupoissa, sillä niistä tekee aivan ihania löytöjä. Löysin niin kirjanmerkkeihin ja korviksiin sopivia lanlkoja kaikkiaan 23 kerää ja edullisesti. Aivan herkullisia värejä. Odotan oikein innolla sitä hetkeä, että ehdin ottamaan virkkuukoukun käteeni ja pääsen suunnitteleen näistä esim. korviksia.
Lankojen lisäksi matkaan tarttui kankaita, jotka muuntuivat ompelukoneen kanssa kännykkäpusseiksi mutsin avustuksella. Niitä tulikin sitten kaiken kaikkiaan 25 kappaletta. Uusien kankaiden lisäksi tein lisää pussukoita myös jo olemassa olevista kankaista. Uusina väreinä tuli pari eri lilan ja ruskean sävyä sekä yks sinisenvihreä sävy. Näiden pussukoiden ansiosta kännykkä ja kuulokkeet löytyvät hyvin kassista eikä johdot ole solmussa.
Viikolla työstin loppuun edellisenä viikonloppuna aloittamani rintakorut.

4 kommenttia:

 1. Ompas ihanan värisiä lankoja:) Mielenkiinnolla odotan, että millaisia korviksia noista oikein teet!
  Kauniita kankaita olet löytänyt! Ja nuo rintakorut on oikein kivoja:)
  Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista
 2. Langat ovat jo alkaneet työstyä kokuiksi. Nämä värit inspiroivat erilaisiin versioihin. Suosikkimallit on jo löytynyt. Kuvia tulee, kun saan ne valmiiksi koruiksi :o)

  VastaaPoista
 3. Ihana lankalöytö, pirtsakoita värejä. Joskus aina onnistaa!

  VastaaPoista
 4. Joo, olen aivan liekeissä, kun huomasin kyseisessä kangaskaupassa hieman raollaan olevan laatikon, josta pilkisti nuo ihanat värit. Nyt jo virkkailen niitä korviksiksi. Viikonloppuna saan varmasti osan jo valmiiksi...

  VastaaPoista