22.1.2011

Vierailu porukoilla mahdollistaa blogin päivittämisen

Hiljaiselon rikkoo nyt vierailu porukoilla, sillä uusi kone on hankittu, mutta jouduttu palauttamaan takaisin. Toivottavasti maanantaina saan uuden. Nyt siis päivityksiä valmistuneista tuotoksista. Heti alkuu täytyy todeta, että "langan ostolakko" ei ole toiminut. On nimittäin tullut ostettua Novitan Puroa yhteen lahjaan ja ensimmäinen NORO-lanka. Aika pieneen on kuitenkin jäänyt, vain 400 g:lla on varasto kasvanut.
 
NORO Kureyon Sock Yarn:sta tuli koon 39 sukat. Lankaa kului 75 g.
Malli on oma. Varressa on ensin tehty muutama cm 1oikein 1nurin neulosta ja loppu on tehty kantapäähän asti niin, että 5 krs 1o 1 n neulosta ja seuraavat 5 krs oikein.
Puikot oli 2 ½ ja silmukoita oli 56.

Neulonnan välissä tuli tehtyä lisää heijastimia, kun niitä taas pyydettiin. Lisäksi tein Parolan aseman ohjetta hieman muunnellen sifonkikukkia. Kaiken kaikkiaan niitä tuli 37 kappaletta, joista jo 12 on löytänyt uuden omistajan. Itse leikkasin organzasta ympyröitä kolmea eri kokoa, jolloin kukan kasaaminen oli mielestäni helpompaa. Kerroksia yhteen kukkaan tuli yhdeksän ja keskelle ompelin lasihelmiä. Samalla kiinnitin koruneulan kukan taaakse.

Loppiaisen aikaan vieteety yksi ylimääräinen lomapäivä meni hankkiessa noihin ylläpuolella oleviin kukkiin kankaita Eurokankaasta ja neuloessa pintaneulesukkia, jotka ovat odottaneet jo jonkin aikaa valmiiksi tuloa.
Sukissa lankana on 7-veljestä ja Jussi, koska tuo luumunpunainen 7-veikka loppui kesken, enkä jaksanut purkaa koko sukkaa. Lankaa kului kaiken kaikkiaan 132 g.
Malli on Moda 5/2010 lehdestä numero 30
Puikot 3

1 kommentti: