30.12.2010

Taas yksi lila pipo ja kauluri

Eilen sain ihanan kiitoksen yhdeltä yllätyslahjaksi sukat saaneelta. Tuli oikein hyvä mieli. Taas jaksaa heilutella puikkoja, joita posti toi tänään lisää. Tänään sain valmiiksi maanantaina valmistuneen pipon kaveriksi myös kaulurin.

 
 

Lankana pipossa ja kaulurissa on Novitan Puro luumupuu. Pipoon meni lankaa 70g ja kauluriin 130g.
Mallit on muokattu Novitan talvi 2010 lehden numerosta 20. Piposta en tehnyt niin pitkää, kun mallin mukaan olisi pitänyt tehdä, koska en halunnut sellaista lörppäpipoa. Kauluri olisi mallin mukaan tullut sellainen, joka olisi pitänyt vetää kaksi kertaa kaulan ympäri. Sellaista kauluria en halunnut vaan halusin yhden kerran kaulan ympäri laitettavan tuubin, niin muokkasin mallia niin, että kaulurissa on silmukoita 90 ja pituutta on 49 cm.
Puikot oli 5 pyöröpuikot.

Ai niin meinasi unohtaa kertoa, että sain työkaveriltani ihanat villasukat, jotka hän on tehnyt oman koiransa karvoista ja villasta kehrätystä langasta. Ihanan lämpöiset sukat. Testattu on.


Joululahjaksi sain myös toiselta työkaverilta Virosta ostetut korut. Työkaveri oli ostanut ne sillä ajatuksella, että tässä Minnalle uusi idea toteutettavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti