21.12.2010

Joulu lähestyy...

... ja blogaus on vähäistä tämän kaiken kiireen keskellä. Onneksi nyt helpottaa. Kaikki lahjat on saatu valmiiksi ja sivouskin on aloitettu, joten voiton puolella ollaan. 

Tänään pidin töissä elämäni ensimmäisen virallisen puheen noin sadalle hengelle. Kunnialla selvisin vaikka jännitys oli aikas kova ennen tilaisuuden alkua.

Jolulahjat on siis valmistettu, kuvattu ja paketoitu. Kuvia saatte katsella vasta sitten joulun jälkeen, jotta yllätykset säilyy aattoon asti. Koska lahjojen valmistus on syönyt aikalailla lankavarastoa oli jo ihan pakko käydä tutustumassa Tampereen Lankamaailmaan varaston täydennys mielessä. Koriin kertyi vain viisi kerää Gjestalin Maija-lankaa. 

Viime viikkoinna olen harkinnut laittavani Novitan langat boikottiin. Syynä on lankojen todella nopea nyppyyntyminen. Marraskuussa lahjaksi tekemäni tytön villatakki nyppyyntyi viikon käytössä niin kamalan näköiseksi, että oikein kututti niin minua kuin lahjan saajaakin. Saman ilmiön olen huomannut 7-veikassa ja sen vuoksi päätinkin ostaa tuota Maija-lankaa sukkalangaksi. Toivottavasti näistä langoista saa sellaiset sukat, että niitä kehtaa pitää vielä kuukaudenkin käytön jälkeen. Nyt täytyy vain suunnitella millaiset sukat laitan jouluksi työnalle....

1 kommentti:

  1. Joulu lähestyy ja itselläni alkaa olla jo vähän jouluinen fiilis:) Eniten odotan aatoiltaa, kun lahjat on jaettu ja saa lukea jotain lahjakirjaa (en tosin tiedä edes saanko) ja syödä herkkuja kaikessa rauhassa:)
    Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa!

    VastaaPoista