29.11.2010

Kiirettä pitää

Joulun lähestyminen aiheuttaa pientä kiirettä, kun on ajatellut tehdä lähes kaikki lahjat itse. Lisäksi ystävät ja työkaverit on pyytäneet tekemään myös pienimuotoisia tilaustöitä. Viikonloppuna työlistalla oli heijastimet ja meikkipussit.
 Pussukoiden ohjeen löysin Hipun sivuilta.
 Tilaustöissä on listalla nyt ollut huopahelmet, jotka sain valmiiksi tänä viikonloppuna.
 
 
Sääennusteiden luvatessa pakkasia, niin piti äkkiä neuloa itselle petrolin sinisiin kämmekkäisiin sopiva pipo ja kauluri.
Pipossa ja kaulurissa lankana on Novitan Tempo, jota pipoon meni 100g ja kauluriin 200g.
Pipon malli oma, jonka palmikkokuvio on Ursus-kammekkäistä, jolla mallilla olen tehnyt kuvan kämmekkäät.
Kauluri on oikeinneulosta ja silmukoita on 110, jolla korkeudeksi tuli puikoilla 5 neuloessa 45 cm.

3 kommenttia:

 1. Novitan klubin kautta eksyin blogiisi :) Mahtava tuo sininen kukkakuosi tossa pussukassa. Mä oon ite kanssa suunnitellut tollaset huopapallojen tekoa koruihin.. Millä taktiikalla teit nuo pallukat, kun ite en oo koskaan ennen huovuttanut?

  VastaaPoista
 2. Katjan tavoin minunkin silmää miellytti juurikin tuo turkoosi/sininen kuosi. Mainioita pussukoita!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia kommenteistanne Katja ja Maija. Itsekin ihastuin noihin kankaisiin, kun ne Eurokankaan kilotavaralaarissa huomasin.

  Katja: Olen huovuttanut pallot ihan käsin käyttäen apuna suihkupulloa. Teen suihkupulloon sopivan mäntysuopaliuoksen ja sitten suihkautan pienenä suihkuna saippuaveden villan keskelle ja lähden pyörittämään varovasti palloksi. yhdenlainen ohje löytyy täältä http://www.kaspaikka.fi/savonlinna/tekstiilikurkkaus/index.html

  VastaaPoista