1.8.2010

Lomailua...

Kesälomaa on viikko takana ja edessä vielä kolme viikkoa. Lomailu alkoi mökiltä, jossa tuli käytyy keräämässä niin mustikoita kuin vadelmiakin. Myös ensimmäinen satsi mehua tuli keiteltyä. Lomatunnelmat ovat olleet oikein mukavat ja lämpöäkin on riittänyt. Näissä tunnelmissa on loma aloiteltu.

Oven kuva on Jokipiin Pellavan pihapiiristä. Matkalla Lankatalo Tapion kauppaan poikettiin myös Jokipiillä. Lankakaupasta mukaan tarttui ystävälle 6 kerää Huopasta ja itselle 2 kerää valkoista Bambua, 3 kerää Muskatia ja kerä Trekking pro natura villa-bambulankaa. Hankintalistalla Tapiolta oli myös matonkuteita, joista äitini on luvannut kutoa minulle uuden kettiön maton ja osasta aion kokeilla virkata muutaman säilytyskorin, joihin idean sain blogista Puikoissa ja Koukussa.

Edellisellä viikolla Prisman poistolankakorista mukaan tarttui 350 g Novitan Rose Mohairia ja 300 g Raita seiska veikkaa. Novitan Bambua on tullut hankittua jokunen kerä tiskirättejä varten. Laskeskelin, että keriä on ollut kulutuksessa kaiken kaikkiaan 41. Käsityöt nyt alkulomasta ovat keskittyneet tiskirättien tekoon, joita on tarkoitus viedä ensi viikolla myyntiin Niittymäen Noutotilalle Mänttä-Vilppulaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti