14.6.2010

Järjestelyä ja tiskirättejä

Viikonloppu hurahti mukavasti käsityö/askartelutarvikkeita inventoidessa ja järjestäessä. Vihdosta viimein sain haettua paikallisesta Makuunista tyhjiä karkkilaatikoita, jotka osoittautuivat oikein mainioiksi tarvikelaatikoiksi, koska ovat läpinäkyviä. Helppo tsekata mitä missäkin laatikossa on. Näin sain  myös vaatehuoneen järjestettyä.

Välillä aina piti hieman neuloakin, ettei tule virroitusoireita :o). Viikonloppun aikana tein 10 tiskirättiä, kun pari kaveria tilasi niitä minulta. Valmiina ei löytynyt heidän haluamiensa värien mukaisia, joten puikot laitettiin sauhuamaan. Näitä tiskirättejä on mukava tehdä, kun niiden teossa ei tarvitse paljon miettiä mitään. Näitä saan tehdä vielä lisääkin, kun pyysin porukoita ostamaan lisää eri värisiä lankoja Tuurista, jossa viettivät sateista lauantaipäivää.


Kokoa rätillä on 18 x 17 cm
Lankana Novitan Bambulanka, jota meni yhteen rättiin 20 g

Nyt alkaa partioleirin huivien suunnittelu ja muutamien keskeneräisten töiden loppuun tekemistä. Ensi viikolla toimittelen kummipojalle tekemäni hupparineulee synttärisankarille, joka jo kovasti odottelee sovittamaan pääsyä. Kuvia tulee, kun neule on saajansa päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti