25.4.2010

Keväinen ihana sunnuntai

Loman jälkeinen viikko on ollut yllättävän rankka. Viikonloppu on mennyt viikosta toipuessa ja ihanasta kevät säästä nauttiessa. Lauantaina siivoilin parvekkeen ja samalla suunnittelin millaisia kukkia sinne tänä vuonna laittaisi. Mitään selkeää suunnitelmaa ei vielä syntynyt... suunnittelu siis jatkuu.

Sunnuntaina sitten nautittiinkin aivan ihanasta päivästä. Aurinko paistoi ja oli jo niin kevättä ilmassa. Kävin ulkoilemassa kolme tuntia kameran kanssa. Rannalla kävellessäni koin ihanan yllätyksen, kun nenääni tuli tervan tuoksu. Hetken päästä huomasin rannassa juuri tervetun puuveneen. Tein myös ensimmäiset havainnot sinivuokoista, poimulehdistä, peipposista ja sitruunaperhosesta. Kesä tulee...Jippii!!!!!!!!!!! Tässä joitakin keväisiä kuvia reittini varrelta.
Rankasta viikosta huolimatta tai ehkä juuri sen vuoksi kudoin itselleni violetin kevät huivin Novitan Kevät 2010 lehdestä.
Huivin malli on siis Novitan Kevät 2010 lehdestä malli 65, sillä erotuksella, että laitoin silmukoita 39, koska pidän leveistä huiveista.
Lankana on 200 g violettia Novitan Puro Batikia (kuvaan en oikein saanut oikeaa väriä)
Puikot 4
Huivin pituus 284 cm ja leveys 23 cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti