14.2.2010

Ystävänpäivää!

Ihana oli tänään herätä aurinkoiseen ja pirteään pakkaspäivään. Viikonloppua on vietetty keskisessä Suomessa porukoitten luona hyvästä seurasta, ruuasta ja viinistä nauttien. 
Nyt kun ei ole tarvinnut itse kokailla, on ehtinyt kutomaan taas yhden kaulurin lisää. Kaulurin tein tällä kertaa Novitan Wool-lankasta, koska kaulurin saaja toivoi siitä sellaisen ettei se kutittaisi kaulaa. Pohdimme yhdessä, että Wool voisi olla juuri sellainen lanka. Ainakaan kovin paljoa ei tunnut kutittavan, sillä saaja on päässyt jo kokeilemaan sitä, sillä kauluri valmistui tänä aamuna. Valmistuminen meinasi siirtyä hamaan tulevaisuuteen, sillä eilen fajitasten aineita pilkkoessa, leikkasin kurkkukuutioiden joukkoon palan vasemman käden etusormea ... Ei sormesta ihan oikeasti lähtenyt palaa vaan sormeen tuli suht syvä haava. Kutominen onneks onnistuu pienen kivun kanssa hitaammin kuin eilen. Pienet kivuthan ei himokutojaa lannista.
Kauriin meni 117 g Novitan Wool-lankaa
Silmukoita 120
Lisäyksiä 21 kertaa, siis ihan ohjeen mukaan
Puikot kokoa 3

Ystävänpäivän yllätykseksi lähettämäni sukat, kauluri ja pannulaput ehtivät hyvin perille Ystävänpäiväksi. Sain puhelinsoiton jo torstaina, että olivat saapuneet. Kiitos Itellan nopean palvelun. Kauluri olikin sitten ollut heti käytössä hiihtokoulussa.

Ai niin... lankavarastoon tuli toivottua tyhjennystä, kun lahjoitin meidän äitille Nalle-lankoja 275 g lasten sukkien raidoiksi. Lahjoitukseen sisältyi myös pieni kerä tuosta kaulurista jäänyttä Woolia.Nyt voikin sitten taas lähteä katselemaan uusia lankoja Novitan kevätlehden malleihin.

Aurinkoista Ystävänpäivää kaikille!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti