21.2.2010

Sairastuvalta noustu

Postausten suhteen on ollut vähän hiljaista vaikka valmiiksi olenkin saanut paljon kaikenlaista. Syynä hiljaisuuteen on ollut alkuviikosta petiin kaatanut vatsatauti ja sen "jälkitautina" armoton lenssu, joka sai aikaan melkoisen käheän äänen. Ei syytä huoleen. Taudit alkaa olla jo voiton puolella. Onneksi viikonloppuna on ollut niin kova pakkanen, ettei ole tarvinnut miettiä mennäkkö ulkoilemaan vai ei ... on tullut levättyä riittävästi, jotta on saaanut itsensä kuntoon.

Näiden paukkupakkasien tiimoilta, jostakin kumman syystä tuli tunne, että nyt pitää välillä kutoa itselle villasukat. Kaivelin lankavarastoa sopivan langan löytämiseksi ja kyllähän sieltä löytyikin. Tällaiset niistä sitten tuli. Kuvassa seinällä näkyvät mustavalkokuvat ovat ystäväni ottamia ja minulle syntymäpäivälahjana antamia. Itse en vielä ole kuvaajana tuolla tasolla :o)
Sukkiin meni 115 g Novitan Jussi lanka
Silmukoita 48
Puikot 4
Koko 39

Kun viikko on pitänyt viettää rauhallisissa merkeissä tuli kudottua toisetkin sukat nipparilahjaksi yhdelle Tappara-fanille. lahja odottaa vielä perille toimittamista.
Sukkiin meni 76 g Novitan 7-veljestä
Silmukoita 40
Puikot 4
Koko 34

Jo jonkin aikaa työn alla ollut Hexagon-paloista muodostuva peitto on valmistunut. Kuten aikaisemmin kirjoittelin oli tätä peitettä hauska ja nopea tehdä. Eli nyt se on valmis ja odottaa, että pääsee lämmitämään lahjan saajaa.
 
Peittoon meni 351 g  Novita 7-veljestä 
Peiton koko on 57 x 75 cm
Palan halkaisija 10 cm 
Paloja on peitossa 49 kpl
Koukku 4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti