27.1.2010

Ihana hexagon

Viime viikolla netistä löytämäni hexagon malli on vienyt minut ihan mukanaan. Viikonlopun saldona on 25 lappua. Tämän mallin ihanuus on siinä, että peitto etenee koko ajan, kun palat "tulee" yhdistää toisiinsa viimeisellä kerroksella. Ei siis tarvitse jälkeenpäin ruveta kasaileen esim. ompelemalla .  Tämä peitto menee lahjaksi, mutta lahjan saaja pidettäköön vielä salassa, ettei yllätys mene pilalle.
 
Viikonloppuna toinen kauluri sai uuden omistajan, kun tapasimme mummun 90-vuotispäivillä. Näillä pakkasilla sillä on tainut olla käyttöä.Viime viikkolla sitten aloitin kolmannen kauluri, jonka sain valmiiksi  nyt maanantaina.  Neljäs kauluri odottaa aloitusta, sillä veljen poikakin haluaa saada oman kaulurin. Yritän saada sen tehtyä ennenkuin lähtevät Lappiin hiihtelemään.
Kalurin malli on sama kuin edellisissäkin, mutta aloitukseen otin 96 silmukkaa, jolloin ensimmäisellä lisäys kerroksella 27 silmukan sijaan lisäysten välissä on 21 silmukkaa ja lisäyksiä tein 15 kertaa. Kauluriin meni 65g Nalle-lankaa.

Luin tuossa jokunen tovi sitten Villaketun blogia, jossa hän kirjoitteli flow:sta ja tuntuu siltä, että mulla on menossa jatkuva flow-tila tällä hetkellä, sillä en saa puikkoja ja koukkuja pysähtymään.tuntuu siltä, että kokoajan pitää tehdä jotain pientä. Tästä johtuen onkin syntynyt kaksi tiskirättiä Novitan Bambu-langasta ja Eeron pannulappu 50g.stä 7-veljeksestä.
Pakkasten jatkuessa varmasti puikot ja koukku saavat laulaa minun käsissäni, sillä ulkoilu saa minun kehkojeni osalta odottaa lauhempia kelejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti