19.7.2018

Neulefestarit

Tänä kesä olin ensimmäistä kertaa Lankakauppa Titityyn järjestämillä Neulefestareilla Jyväskylässä. Ihania lankoja ja ihania ihmisiä sekä vanhoja, että uusia neulovia tuttavuuksia. Vierailin festareilla launantaina. Osallistuin niin VillapesupinnatKAL huivin yhteriskuvaan kuin StaySoftshal huivin yhteiskuvaan, jotka otti PäivisGraftin Päivin mies. Huomasin, että tunnelma vei niin mukanaan, etten huomannut ottaa yhtään kuvia paikan päällä, joten kuvia tässä vain kuvia hankinnoistani. Suunnitelmissa oli ostaa yhdet paita ja yhdet huivi langat ja sellaiset langat, joita en vielä ole kokeillut. Tässä suunnitelmassa myös pysyin. 
Ensimmäisenä löytyi paitalangat Stephen ja Penelopen kojulta. Lanka on Uschitita Merino Singles. Malli on vielä mietinnässä. Toisena sitten löytyi huivilangoiksi Koukuttamonihana Merinovillasilkki lanka.
Näistä langoista tulee mahdollisesti, jokin festareilta ostetun Lumoavat neulehuivit kirjan huiveista.
Yhdet uudet ChiaoGoon puikotkin ostin ja ihania Kässäkerho Pom Pomin kortteja.
Tykkäsin kyllä kovasti festareiden tunnelmasta ja oli kiva tavata myös tavata ihan livenä kaikkia niitä prodcastaajia, joita usein katselen neuloessani ja saan uusia ideoita uusiin projekteihin. Ensi vuonna uudestaan ja koko viikonlopuksi nauttimaan tunnelmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti