Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on maaliskuu, 2015.

Torkkupeitto ja Nurmilintu

Kuva
Tänä viikonloppuna olen saanut valmiiksi toisen mökille menevän torkkupeiton, jossa mallina on Paju Jan Eatonin kirjasta 200 ruutua.
Lankana peitossa on Hjertegarnin Blend Bamboo, jota kului 965g. Peiton koko on 100 x 165 cm ja siinä on kaikkiaan 104 palaa. Koukku oli 3.
Viimeistelin tänään myös Nurmilintuni.
Lankana huivissa on ystävältäni Ullalata saatu lanka, jonka merttiä en tiedä. Lankaa huiviin kului 80 g ja puikot oli 3. Neuloin huiviin neljä pitsineuleosuutta, jotta sain huivista riittävän suuren.

Naistenpäivä

Kuva
Tämän ankean harmaan Naistenpäivän piristykseksi palaaan kuvien muodossa parin viikon päähän, jolloin vietin talvilomaa hiihtäen ja ulkoillen näissä lumisissa maisemissa. Automatkat meni mukavasti puikkoja heilutellen. Viikon aikana valmistui kahdet ja puolet sukat. Kolmannet sukat sain valmiiksi alkuviikolla.
Kaikissa sukissa lankana on Seiskaveikka. Harmaisiin koon 45 sukkiin lankaa kului 3 ½ puikoilla neuloessa 165 g. Lilat sukat neuloin puikoilla 3 ja lankaa niihin kului 125 g, kun koko oli 42. Kolmansiin koon 38 sukkiin lankaa kului 105 g, kun puikot oli 3.

Lupasin aikaisemmassa postauksessa, että laitan teille kuvia ennen lomaa valmistuneesta ponchosta. Tässäpä niitä.
Lankana ponchossa on Isager Jensen, jota kului 380 g.
Malli löytyy täältä. Helmaan neuloin useamman mallikerran, koska lankani oli mallin lankaa ohuempaa.
Puikot oli 4.

Seuraavaksi valmiiksi yritän saada työn alla jo jonkin aikaa  olleen torkkupeiton.
Kasassa on 63 lappua ja noin puolet langoista on käytetty. Peit…